Sota el lema "Lleure i Esport A PARTS IGUALS" volem donar la benvinguda al Casal d'estiu 2016.
El Casal Lúdic i Esportiu està dirigit a nens i nenes de 5 a 14 anys i està obert a tots aquells nens i joves que vulguin gaudir del lleure i l'esport a parts iguals. 

En una societat on la motricitat queda eclipsada per les noves tecnologies, on les activitats físiques cada vegada es deixen més de banda, on cada vegada són més les activitats individualistes i competitives. Aquest casal contempla l’espai lúdic i esportiu com un espai òptim i divertit per educar els infants i sortir de la rutina diària. És per això que proposa aquesta activitat on l’aprenentatge de diferents activitats físiques i esportives, la diversió, el lleure i el respecta pels companys interactuen harmònicament. 



El nostre objectiu és transmetre els valors i la passió pel lleure i l'activitat física a partir de diferents activitats relacionades amb el món de l'outdor (a l'aire lliure), el lleure i el Multiesport.

Aquest concepte el duem a terme a partir de diferents dinàmiques, jocs i sortides adaptades a les seves capacitats físiques, cognitives i evolutives en que es troben. A part, el casal girarà entorn una estructura lògica i progressiva marcada per un centre d'interès lligat al lleure i l'activitat física de les diferents cultures del planeta.

Al llarg del casal realitzarem diversitat d'activitats esportives, activitats recreatives a l'aire lliure, gimcanes pel poble, curses d'orientació, circ, tallers, sortides (parc aquatic, excursions), tres dies de colònies i una cloenda molt especial que no us podreu perdre. 


Seran els propis nens i nenes qui hauran de cooperar, interecuar i pensar la manera de representar les diferents activitats. Evidentment, a través de les activitats programades amb anterioritat i amb el guiatge permanent de l'equip de monitors. 


L'equip del casal, pensem que és de vital importància enfocar totes les activitats a un objectiu final, i que els nens i nenes han de tenir coneixement d'on volen arribar i perquè hi volen arribar. Amb l'eix temàtic els proporciones una estructura lògica, fet que afavoreix la seva estructura cognitiva i logicoeducativa que els empeny a realitzar les activitats i afrontar el dia a dia amb un grau de motivació elevat.

Salut i Lleure!!